prijs workshop vuurspuwen
Workshop vuurspuwen

Workshop vuurspuwen

Tijdens onze workshop vuurspuwen leer je in drie stappen verantwoord en veilig vuurspuwen.

Regelmatig krijgt ik het verzoek voor een privé cursus vuurspuwen of vuurvreten. Opvallend vaak gaat het om een artiest die zijn optreden nóg spectaculairder wil maken door middel van een aanvullend vuurspuw optreden. Ook voor een vrijgezellen feestje is er natuurlijk altijd een lolbroek die de a.s. Bruid, of Bruidegom even een leuk cadeautje willen geven.Geintje van de vrienden om nooit te vergeten! Aan zulke verzoeken voldoe ik graag. Bij een privé cursus kun je uiteraard rekenen op de persoonlijke aandacht van mij, om er een bijzondere avond van te maken. Deze workshop duurt ongeveer 1 uur.

Stap 1: veiligheidsinstructie; Vuur is altijd gevaarlijk en we gaan er met respect mee om. Daarom krijg je eerst uitgebreid veiligheidsinstructies. Ook worden de verschillende brandstoffen behandelt.

Stap 2: techniek, Vuurspuwen vereist een speciale sproeitechniek met de lippen. Niet moeilijk om te leren, maar het is wel belangrijk dat je het onder de knie hebt. Je oefent dus met water.

Stap 3: En dan natuurlijk het echte werk als ik je denkt dat je het aandurft gaan we vuurspuwen, dit natuurlijk altijd onder mijn professionele begeleiding.