Circus Aladdin Evert Duitshof

Hallo mijn naam is Evert Duitshof,

Vanaf 1980 ben ik werkzaam geweest in het circus als Fakir, Vuurspuwer en met een Spectaculaire Vuurshow. In 30 jaar rondreizen met diverse circussen heb ik veel geleerd en gezien te hebben in mijn vakgebied. Nu is de tijd gekomen mijn kennis en ervaring te delen in de populaire vorm van de Workshop Vuurspuwen. Altijd een succes bij vrijgezellenfeesten, maar deze worden ook vaak besproken door bedrijven voor personeelsfeesten of teambuilding dagen. Nu ben ik eigenaar van Vuurspuwer.com en werk vanuit mijn huis in de Achterhoek. Dit maakt mij uitermate flexibel, waardoor ik naar alle uithoeken van Nederland, maar ook Duitsland en België kan verplaatsen met mijn eigen attributen en zelfs geluid, mocht dat nodig zijn. U kunt kiezen uit 1 van de vuurspuwers of een combinatie van 2 of meer vuurspuwers, m/v. U kunt zelf uw wensen in de kledingstijl aangeven. Dit kan voor mij in een chique zwart pak, mijn Fireman pak of mijn jas met gouden ornamenten. Voor de dames zijn ook verschillende stijlen aan te geven. Uiteraard kunnen wij in overleg ook verschillende items helemaal naar uw wensen voor u combineren. Ik maak altijd een offerte op maat voor particulieren en bedrijven.
Evert duitshof

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten